Arkivsida

Äntligen! Team Gapet på banan igen!

Team Gapet. Foto: Jörgen Olsson

Efter att inte ha kommit till start på Ring Knutstorp , kom vi äntligen till start på Falkenbergs Motorbana.Elektronik problemet som upptäcktes då Tyrone startade upp bilen för att lastas veckan innan Knutstorp för besiktning har nu åtgärdats.

Som vanligt rullade vi upp dagen innan och delade box med ATM som brukligt då vi är på denna bana.

Lördag kväll intogs en god varmrökt lax i goda vänners lag.

Angelica var med och körde denna gång- hon har inte kört tävling på 2 år och var lite nervös, men var den av oss som var snabbast både på kvalet och racet.

Tyes första pass gick som planerat, Angelica tog vid- men kunde inte fullborda hela sitt pass då det uppstod lite kramp i ena benet. Hon kom in i bandepån och Gunilla hoppade in- nu tankade vi inte som vi brukar göra vid våra byten- utan Gunilla fick order om att köra och om bilen börjar gå dåligt så är det nog dags för tankning.

Efter 45minuter börjar bilen gå dåligt och tanken kommer att nu är det nog snart soppatorsk. In i tankdepån och var står vi där? Mekanikerna kommer springande och efter tankning så tar Tye vid igen då han är startklar.

HÄR blir det lite fel i planeringen för sedan stämmer inte vårt körschema, men hur som helst så löser vi det och slutar som 13:e bil och blir 2:a i framhjulsdrivet! KUL!

Gunilla vid pennan/Team Gapet.

Arkiv 2013