HMS News

Välkomna till Sveriges trevligaste sportvagns evenemang !

För 40:e året i rad arrangerar MSCC Svenskt Sportvagnssmeeting den 5 -7 juli på Ring Knutstorp.SSM är Nordens största sportvagnsevenemang med nästan 300 tävlande som kämpar om placeringar i 14 olika heat. I sportvagnsheaten tävlas med allt från klassiska 30-tals sportbilar till toppmoderna racer-sportsvagnar. I andra heat möts formelbilar respektive standarbilar från förr.

Depån är öppen för alla så att man på nära håll kan bekanta sig med bilar och förare. Kort sagt ett eldorado för den bilintresserade!

I anslutning till tävlingarna arrangerar MSCC också ett sportvagnsrally lördagen den 6 juli. Rallyt startar i Malmö och tar sig sedan längs trevliga vägar till Ring Knutstorp. Har du sportbil rekommenderar vi dig varmt att gå in på www.sportvagnsmeeting.se
www.sportvagnsmeeting.se och anmäla dig.

Under lunchuppehållet på lördag och söndag kan du uppleva hur det är att åka tävlingsbil runt banan. En rutinerad förare kör dig runt banan till ett rimligt pris.

De som kommer i sin sportbil erbjuds fri sportvagnsparkering.

Besök gärna www.sportvagnsmeeting.se
för mer information.

(Evenemang: 2013-07-05–2013-07-07 Svensk sportvagnsmeeting)
(Bild: 7452)