HMS News

Så här blir du funktionär på STCC och RallyX-tävlingar

Som funktionär i Hyllinge Motorsällskap på Ring Knutstorp får du en unik möjlighet att uppleva motorsport på närmare håll än någon annan. Vi är ett glatt gäng killar och tjejer i blandade åldrar som gärna får sällskap av fler.Oftast börjar man med att vara med i en posteringsgrupp längs banan. Då får du känna på hur det är att vara funktionär, och du lär känna oss i gänget. Vi står för din utbildning och försäkring. Kanske du har någon speciell färdighet, då finns det massor med fler
uppgifter som måste fungera under en tävling. Det kan vara att bärga tävlingsfordon, släcka bränder, sjukvård, servera mat, hjälpa till i tävlingskansliet osv.

Kontakta Jörgen Olsson, sekreterare@hyllingems.se, och berätta lite kort om dig själv.

Välkommen!

/ Mikael Persson
www.aktuellmotorsport.se

(Bild: 1926)