HMS News

Lars-Bertil Rantzow tar sin första seger någonsin i Carrera Cup

Hylllinge MS föraren briljerade när han tog sin första seger någonsin i Carrera Cup Scandinavia, när serien premiärkörde på Alastaro den 23/8 några mil utanför Åbo i Finland.Efter mängder med pallplatser satt den äntligen, stort grattis Lars-Bertil!

– Jag har väl en 16-17 andraplatser i Carrera Cup redan så det var skönt att äntligen kunna vinna, och framförallt att jag kunde köra ett race och hålla Palm bakom mig genom ren bilkörning utan att hålla på och blocka en massa. Jag är väldigt nöjd men ganska så sliten, jag har väl kört 160-170 varv här under helgen. Men det är kul med mycket bilkörning, skrattade en trött Rantzow direkt efter racet.

Mer om tävlingen i Finland kan man läsa på Carrera Cup Scandinavias hemsida www.carreracup.se.

(Bild: 7660)