HMS News

Från V8 Thundercars till STCC för Sundel?

STCC tillsammans med KIA arrangerade under onsdagen ett officiellt test för en rad förare. De tre första i Clio Cup och Formel Renault, samt speciellt inbjudna, däribland Hyllinge MS föraren Patric Sundel, fick testa en STCC-KIA.Patric Sundel, till vardags hemmahörande som nr #83 i V8 Thundercars, var klart snabbast i STCC-bilen!

Var det ett annalkande klassbyte som den samlade skaran åskådare fick bevittna på ett höstkallt Karlskoga Motorstadion?

– Det var ett förutsättningslöst test som gav mersmak. Bilen passade mig och jag var snabb direkt, även om jag körde med stor marginal. Nu får vi höra runt med våra befintliga och eventuellt nya samarbetspartners om det är STCC som ska stå på menyn 2015? Jag tycker om att köra Camaro och intresset för V8 Thundercars är, inför 2015, fantastiskt så det gör inte direkt valet enklare… varken för mig eller mina partners, säger Patric Sundel.

(Bild: 7940)