HMS News

Raceraport från kullen

Foto: Lånad bild från Ronnys Fb

Tack till alla på ”kullen”! Funkisar, förare, kök, familj med flera. Kul o trevligt som vanligt.

Martin kom på pallen. Bra kört Martin! Efter tekniskt fel i första så funkade det i andra racet.
Simon körde stabilt med ”Mantorp utväxling” som har högre hastighet. Sten pressade mussen o fick bra tid.

Foto: Lånad bild från Ronnys Fb

Jag är helnöjd med att få köra bägge racen. Z3 levererar. Alla hela efter helgen och lite avåkningar i klass 3B o 3C blev det oxå. Bra bataljer! Det var mycket arbete för de som bärgade i helgen. Några smällde ihop i andra klasser men ingen blev skadad vad jag vet. Skönt! Jag ska göra vad jag kan för att SSK-andan ska finnas även framöver. Anders Dahlgren , Thomas Nilsson m fl. gör ett fantastisk arbete med SSK. Tack för ert proffsiga o glada sätt.

Jag har även hämtat hem en Camaro. Mer om det sen…

Ronny Olsson

Arkiv 2018