Arkivsida

HMS`s sidovagnsfolk på Swedish TT Anderstorp

Swedish TT Anderstorp. Foto: Bende Press
Vilka fin utsikt. Dom stora är Linnea Eliassons & de små Patrik Svensson.

Detta är resultat efter en bra sidovagns helg på Swedish TT Anderstorp.

Där var stor frammöte av HMS sidovagn. Där blev kört et race båda lördag & söndag.

Race söndag: I klass 8B stod Linnea & Lars överst på pallen STORT GRATTIS. I klass 8D kom # 14 Patrik & Lars fint från start de gick i ledning, de blev där i riktig lång tid. Efter en hård kamp med klubbkompis # 17 Philip Dombernowsky (som har en tuff tjej i som bur) Mija Seheden, fick gi över platsen, men till stor besvikelse kom där en Dansk lång näsa med # 19 som villa fram i front (#19 blev etter) Philip andra & Patrik treor.

Race lördag: Där blev givet gott med gas från alla 17 sidovagnar som kom till start. Ett super gott race. Resultat blev, att där blev 2 pallplatsar till HMS. En till Patrik Svensson med burk Lars Sandberg som nummer treor i klass 8D.
I klass 8B kom Linnea Eliasson denna unga super tjej in som nummer 2. Linnea är burk till Lars Nilsson.

Tack till så bra race
Bende & Erik Press

Arkiv 2017