Arkivsida

Ordförande har ordet!

Foto: Jörgen Olsson
Hej kära medlem!

Nu är jag tillbaka som ordförande. Vi får se för hur lång tid det blir denna gång.

Även om det bara var 2år sen första gången, så var det mycket att ta in igen, så det har inneburit en ganska intensiv period till att börja med för min del.

Även klubben och våra fantastiska funktionärer har haft en intensiv vår, vi började med premiären för STCC i nytt koncept, vi arrangerade även STCC på Solvalla bara några veckor senare. Sen har det varit våra träningsdagar och alla uthyrningar av våra funktionärer. Som avslutning på vårsäsongen var klubben behjälplig MSCC med Sveriges största motortävling med nästan 300 startande bilar i Svenskt Sportvagnsmeeting.

Hur den andra halvan av racingsäsongen blir återstår att se.

Den börjar med långlopp ER Cup den 5/8. Det största arrangemanget under hösten blir vårt KM den 7/10 med finalen för Ledgens. Där emellan har vi ett par träningsdagar.

Sen för styrelsens del får vi påbörja planeringen av nästa racingsäsong, som också blir en jubileumssäsong då klubben blir 70år under 2018.

MC tänker säkert en del? Tyvärr blir det inga träningar eller tävlingar i år. Däremot har vi haft en funktionärsutbildning och en förarlicensutblidning för MC. Sektionen för MC är i princip en person, så ska vi fortsätta med MC verksamhet behöver det bli fler som vill jobba för den delen.

Som avslutning vill jag tacka alla som på något sätt bidrar till klubbens verksamhet, ingen nämnd ingen glömd.

Hoppas vi ses på racingbanan

Varma sommarhälsningar
Tyrone Haraldsson

Arkiv 2017