Arkivsida

Rasmus Mårthen ej till start i STCC-finalen på Knutstorp

Rasmus Mårthen tvingas hoppa av säsongsfinalen på Knutstorp i helgen. Mårthen som i år placerat sig på pallen vid två tillfällen har räknat med att tävla i Knutstorp men så blir det inte nu.

– Jag är arg, besviken och mycket ledsen, säger Rasmus Mårthen. Orsaken är att vår partner inte reglerat våra fakturor. Jag har gjort allt jag kunnat att försöka lösa detta på ett smidigt sätt. Vi har gång på gång blivit lovade att vår betalning ska komma enligt överenskommelse.

– Situationen har blivit kritiskt för både mig och för hela teamet, Brovallen Design. Vi jobbar såklart dag som natt för att hitta andra lösningar men att få tag i den här typen av summor, med ett race kvar, är mycket svårt. Alla som kan eller vill får gärna hjälpa oss i denna situation, förklarar Rasmus Mårthen.

Arkiv 2016