HMS News

STCC Ring Knutstorp

STCC Foto: Joel Herrlin

Med några dagars reflektion och återhämtning så tänkte jag ge mig på en liten summering och tillbakablick av den gånga helgen.

Efter ett antal organisationsmöte och med en väl inkörd och rutinerad organisation så känner man sig trygg och anländer Ring Knutstorp tidigt på torsdag morgon.

Det visar sig bli en otroligt varm dag med Paytest från morgon till kväll, men som vanligt idel glada miner och det fixar vi inställning från de inblandade som jobbade under dagen.

Ett långt STCC pass under förmiddagen och efter lunch Pro superbike , legends, Radical samt V8 Thundercars som för en del av oss avslutades med diverse möte.

Tekniker gänget med Tojje i spetsen kör igång sina besiktningar och gör ett otroligt fint jobb lite i det tysta, men med stor kunskap och arbetsglädje.

Fredag morgon och återigen tidig morgon på banan och betydligt svalare väder (vilket var väldigt skönt).

Dagen inleds med  en härlig stämning vid funktionärs frukosten som Gunilla och Marita dukat upp, där efter ett kort posteringsmöte.

Dagen bestod av tester , kval samt Pro Superbike race

Vi har ett otroligt tight tidschema denna helgen där Emma har jobbat mycket med en nästan omöjlig uppgift att få ihop, men med er allas hjälp så  får vi ihop det till slut.

Lördagen bjöd tyvärr på regn och trist väder och lördagens tidschema var ännu tightare och väldigt mycket skulle tryckas in innan vi skulle  flagga av dagens sista heat.

Ännu en dag med glada miner och en härlig inställning från samtliga inblandade och till  de största hjältarna denna dagen skulle jag utse alla er som jobbade ute i regnet (teknik, depå , line-up , startuppställning, banpersonal , bärgning och posteringspersonal mfl)

Vi får återigen ihop en fantastisk dag med massor av härlig racing med snabba och bra insatser.

Dagen avslutas 4 minuter efter utsatt tid ,  med ett näst intill omöjligt minutschema och detta är galet bra .

Vi avslutar med ett eftermöte, där vi bjuder på korv med bröd och summerar helgen .

Jag vill verkligen tacka er all för er insats under helgen och berätta vilket fint och viktigt jobb ni alla gör för klubben.

Ett extra tack till Gunilla och Marita för den fina servicen med mat och snacks, vilket  är en otrolig viktig bit under dessa långa och intensiva dagar.

Vill också passa på och tacka de som tillsammans med Hylling MS gjort det möjligt att ta fram vår fina funktionärströja:

Svalövs kommun

Lucys Dinner

Ring Knutstorp

STCC

En stolt och glad ordförande önskar er alla en fortsatt härlig sommar

Anders Bohman

Resultat från tävlingen

Arkiv 2022