HMS News

Premiär för Nordic Endurance 1 på Ring Knutstorp

Start Race4Fun Foto: Stefan Klemmedsson

Söndag 18 september ska Sveriges bästa långlopps-team äntligen duellera med varandra på den anrika racingbanan Ring Knutstorp i vackra Skåne. 

RM i Endurance Racing står på menyn och åtråvärda titlar står på spel. I den svenska endurance-världen har man länge väntat på att få köra tillsammans. 

I Endurance-racing kommer hastighet och körskicklighet att tvingas att samsas med teamens strategier och en snabb och effektiv depå.

Ett startfält bestående av en sammanslagning av de största Endurance-serierna borgar för motiverade och hungriga deltagare som ivrigt vill visa sin klass för publiken.

Arrangörer, funktionärer och racing-teamen kommer att bjuda både publik och deltagare på en heldag av underhållning, fart och spänning.

Erfarna Hyllinge MS har fått förtroende av Race4fun att vara medarrangör till detta evenemang. 

Race4fun: Vi har en lång och fin historik med Hyllinge MS och för oss var det en självklar partner att välja när vi väl bestämt på vilken bana vi skulle köra på.

Hyllinge MS: Riktigt kul att få vara en del av detta evenemang och återigen få arrangera ett långlopp på Ring Knutstorp. Det kommer att bli en fin avslutning på racing-året. Det är en enorm fördel att kunna utnyttja både Race4funs och Hyllinge MS mångåriga kunskaper och erfarenhet i ett arrangeman av denna dignitet.

Racing Hälsningar

Anders Bohman                                                 Emil Svensson

Hyllinge Motorsälskap                                      Race4Fun

Arkiv 2022