HMS News

Race och avslutningsrapport från Mantorp.

Depå Foto: T4F Racing

Från Team4food racing så vill vi tacka;

tack till alla medtävlande, de på pallen, vinnarna speciellt 🥇, funktionärer o alla som gör det möjligt att få leka med ”räserbilen”.

Ni som kom och snacka, ev. 😉 ,supportrar samt sponsorer.

Korta o långa 😂rapporten:

Testet; möjlighet och träning försvann då Växelföraren inte funka. Test 2 o kvalet samma dag gick dåligt och det berodde på mig som höll i ratten. Tydligen ok tid men de andra är snabbare. Riktigt snabba 👏. Race 1 dagen efter var ok men jag bromsar åt h..te för tidigt. Race 2 gick lite bättre efter tips på inställning och körteknik. Då bromsade jag lite senare. 13:e och 10:e placering. Teamet gjorde som vanligt ett fantastiskt arbetet. De hittade gamla fel som åtgärdades och däcktryck satt som en smäck👊

Några powerslides, ”breställ”, lakritsstreck och ett par bataljer fick vi till på banan. Inga bromsplattor denna helg då jag fegbromsade hela helgen 😂. Tack ni som påpekade det även om jag har insikten kring denna ”rädsla” att bromsa sent. Jag har alltid haft den. Det blir inte bättre av att jag har fått erfarenhet av att bromsarna inte tar i slutet på rakan😳. Rädsla arbetar man bort eller ger vika. Jag tänker kämpa på.

Lita på bilen, bromsa sent och gas igenom kurvorna. Låter enkelt🫣😂.

Säsongen har varit bra och mekanikerna har gått från klarhet till klarhet 👏. De började med i princip noll kunskap ( så som jag började för ca 9 år sedan). Än en gång tack alla för resan såhär långt. Naturligtvis Sten Jarl som var den som fick oss att börja med ”räserbil”. Och Ninni som står ut med mig ❤️.

Vi har lärt oss en massa och även fått insikt om att det är lika mycket till, som vi inte visste innan säsongen började. Steg för steg. Jag vet att det är teamet totala kunskap som är viktigast men ändå är det svårt att lyssna 🫣 ibland.

Så teamet och metodiskt arbete är vägen till framgång tror jag. Om det blir en nästa säsong så blir det bromsarnas år tycker jag nu. Men kanske teamet tycker annat?

Vi behöver hjälp även nästa säsong om det ska bli något. Sponsring såklart men även tips och råd.

Team4food racing tackar för i år och kanske det kommer några inlägg från garaget och ev nästa säsong.

Några repriser o nya bilder.

Ge oss gärna återkoppling oxå.

Ses o hörs
Sköt om er

Arkiv 2023