HMS News

Nytt framtidslöfte i HMS!

Under 2003 kommer Daniel Ivarsson att tävla för Hyllinge MS i SM Formel Ford Zetec.Daniel, är 15 år gammal, boende i Hjärnarp utanför Ängelholm. Blev klubbmästare i KS Klippan 2001 och också 2:a i lag i Sydsvenska Mästerskapet (SGCC). Förra året tog Daniel licens för bil och genomförde tester med både Formel Ford och Formel Opel. I höst har en bil införskaffats och under 2003 satsar Daniel på SM.

Daniel har skrivit en trevlig presentation av sig själv. Läs den! Där finns också kontaktinfo, om du har idéer på sponsorer och samarbetspartners.

Vi välkomnar Daniel i Hyllinge MS, och önskar honom lycka till i årets SM-serie.

Årets Formel Ford Zetec SM-serie ser ut att få ett lyft bla tack vare Peggen Andersson som nu jobbar med att lyfta hela serien. Mer info hittar du på Formel Ford Föreningen’s nya fräscha webbsajt www.formelford.net.
(Bild: 1465)