HMS News

Jenna 2:a (1:a) på Kinnekulle

Jenna Brorsson var i farten i helgen och denna gången var det Kinnekulle som gästades. Det var dock lite klent med deltagare, endast två bilar i Jennas klass.Jenna fick andra tid (bästa HTCC) och fick en bra start i tävlingen där hon tog ledningen och ledde de första 17 varven. Men det strulade till sej vid
några varvningar med lite plåtarbete som resultat till mej.

Resultatet blev dock en andra plats totalt (bästa HTCC) och klassvinst. Behåller
således sin andraplats i serien (trots att det bara blev halv poängtilldelning) och
ser fram till nästa race som är på Kutstorp i Juli i samband med sportvagnsmeetinget.

Summering MASSOR av bucklor till pappa och endast en till Jenna.

/ Tommy

Kinnekulle Ring 2003-05-11

Snabba race och bucklig plåt på Kinnekulle Ring

Jenna Brorsson tog ledningen, men hon hade backspeglarna fulla av Kinnekulleexperten Bengt Holmgren. Börje Hansson tog i men var sig inte lik denna gång. Vid en varvning så gav Jenna en riktig bröstvärmare till Pähr Svensson som gjorde en 360 graders snurr innan han kom igång igen. Bengt passade på att dra nytta av händelsen och körde mot totalseger.

Klippt från: Sportinfo