HMS News

Hr Boll har testat på Anderstorp!

Det var dags för en rejäl testdag på Anderstorp den 15/4. Vi var väldigt intresserade av att se vad vår kära vän klarade av under lite längre förhållande.Vi hade en mycket trevlig dag på Anderstorp, tro det eller ej men solen sken hela dagen, det är inte vi bortskämda med när det gäller bankörningar i Småland.

Utmärkt dag att göra bullermätningar och det fanns även tillfälle att få bilen besiktigad inför årets säsong.

Dagen förflöt på bra men mot slutet av dagen började Hr Boll bråka med oss, han tyckte inte det var kul längre. Började spotta och fräsa och bete sig allmänt tråkigt. Bra mekaniker som vi är, kollade vi genom huven för att se om det fanns någon sladd lös.

Sen kom någon med den idén att han kanske behöver lite föda. Så efter lite flytande föda så var han åter mycket rolig att umgås med.

Nu ska det tvättas och vaxas inför premiären på Falkenberg nästa lördag den 24/4.

Full gas!

#17 haggenas-racing ERF

(Bild: 2344)