HMS News

Picko Troberg blir manager för Ivarsson!

Det hela började med att Daniels mekaniker Charles Wessman föreslog att teamet skulle ta kontakt med racinglegenden Picko Troberg. En dialog mellan parterna under försäsongen har nu lett till att Picko är Daniels manager!Lagom till påskhelgen bjöd Picko Troberg in Daniel, hans föräldrar och Charles till ett möte på sitt sommarställe utanför Vetlanda.

– ’Det var en mycket givande möte och en trevlig påskmiddag vi blev bjudna på’, säger teamchefen Kjell Ivarsson.

Picko Troberg är, som alla motorintresserade vet, en av Sveriges främsta managers och har hjälpt förare som Rickard Rydell och Mattias Ekström. Nu kommer Picko Troberg att fungera som manager för Daniel, detta året som blir ett ”prövoår” för att se hur personkemin fungerar. Förhoppningen är att det ska leda till ett långt samarbete!

– ’Detta känns nästan overkligt, men det är tydligen så det känns när något är riktigt bra, säger Daniel och fortsätter:

– ’Att få en av sina förebilder som manager är nog det bästa som kan hända. Jag har haft kontakt med Picko under vintern och efter mötet på hans sommarställe blev det bestämt att vi kommer ha ett samarbete under året!

Picko kommer att finnas hos Daniel och hans team på premiären på Ring Knutstorp för att ge stöd och komma med tips och idéer!

Så här säger Picko i egen hög person om samarbetet:

– ’Jag tycker att Daniel är en ovanligt mogen och målmedveten 16-åring. Framtiden får sedan visa hur han utvecklas och hur vårt samarbete kommer att fortskrida!’

En vecka efter att teamet fått det glada beskedet kom Picko med ännu en glad nyhet; att Öhman går in som partners! Öhman har varit partners med Picko tidigare dock ej förra året. Picko, Daniel och resten av teamet är oerhört glad över detta besked och framtiden ser väldigt lovande ut. Att Öhman har visat intresse betyder väldigt mycket!

Med vänliga hälsningar:

Daniel Ivarsson Racing

Källa: www.daniel-ivarsson.com
(Bild: 2324)