HMS News

Lill-Lövis med beröm godkänt!

Stefan Johansson, en av svensk motorsport största förare, tävlade för första gången på 22 år på svensk mark idag. Han kom på en fin femteplats i Lördagens Carrera Cup race på Falkenbergsbanan.Något av det svåraste som finns är att göra ett inhopp in i en enhetsklass, pressen blir dessutom inte mindre av att man är kändis och har tävlat i både Formel 1 och Cart. Men Stefan är ett proffs, han var iskall. Vid träningen satte han den tredje snabbaste tiden, och startade i andra startled. Men den första stående starten på 12 år blev inte så lyckad:

– Det bara spann i starten, jag stod helt still, sa Stefan.

Men trots hård uppvaktning bakifrån kunde han ta hem den lånade Porschen på en fin femteplats. Topp trion med Peggen Andersson i spetsen var det inget att göra åt, dom var för snabba.

     

Text/bild: Mikael Persson

www.aktuellmotorsport.se
(Bild: 2530)