HMS News

Funktionärskurs steg 2!

Det är dags för funktionärskurser (Steg2) igen! Claes Elofsson informerar nedan om dessa!Måndagen den 15 november och måndagen den 22 november kl. 18.30 (prick) startar ovannämnda funktionärskurser. Dessa kurser har identiskt innehåll, d v s Du kan välja den kurs, som passar Dig bäst.

Du som under året, eller tidigare, på ett eller annat sätt tjänstgjort vid minst två tävlingar (= ’innehar’ s.k. D-licens eller bara noterat Ditt namn, adress och personnummer hos ’Din chef’) skall givetvis anmäla Dig till någon av dessa kurser. Ta detta tillfälle i akt att förkovra i Dig bilsportens regelverk och samtidigt ’klassa upp’ Dig till en C-licens.

Efter genomgången kurs kan (och naturligtvis skall) Du omedelbart ansöka om en C-licens. Licensansökningsblanketten får Du av undertecknad.

Kursen kostar 150 kr, men är absolut avgiftsfri för HMS-medlem. Du som inte har Svenska Bilsportförbundets regelverk, får detta på kursen. Givetvis bjuds det på en fika.
Vi håller till i VIP-huset på Ring Knutstorp. Kursomfattningen är 3 – 4 timmar och kursledare är Alf Nordin samt undertecknad.

Alla är naturligtvis välkomna, d v s även Du som tillhör en annan klubb. För att få en någorlunda aning hur många som kommer måste Du förhandsanmäla Dig, senast fredagen den 12/11 resp. fredagen den 19/11. Du anmäler Dig till Jörgen Olsson, antingen per e-post: kvidinge@telia.com eller tel: 0435 / 20076.

Kom i god tid eftersom vi börjar prick kl. 18.30.

Har Du frågor kan Du ringa undertecknad – mobil: 070/ 329 13 31.

Claes G Elofsson
(Bild: 1367)