HMS News

Tezzz har provkört

Måndag: Nu när jag äntligen fått ”min” bil, var det dax för att provköra den för första gången. Hade verkligen sett fram emot det. Måndagen började med ösregn och fel däck. Inte dom bästa förutsättningarna. Denna dagen blev inte vad jag hade hoppats på, med många avåkningar och glykol på banan. Inte många glada miner från min sida. Trots allt är bilen fortfarande hel, och jag längtar till morgondagen!

Tisdag: Vaknar upp på morgonen, tittar ut genom fönstret. Det är solksken ute! Blev genast på gott humör. Fick dom rätta däcken jag ska köra på. Jag trivs i bilen, börjar känna mig mer hemma i den. Misstagen från igår sitter kvar, och jag vågar inte ösa på som jag borde. Men det jobbar jag på under dagen, och efter ett tag börjar jag lita på både bilen och mig igen. Varvtiderna blir bara bättre och bättre. Teamet hjälpte mig med spårval, och sekunderna minskade. Kändes som en bra början med min nya bil, även om det var mycket ilska och frustration på måndagen lärde jag mig nog mycket iaf.

Fortsättning följer… //Tezzz

(Bild: 3050)