HMS News

Rapport från Ivarssons test

Nästa helg är det NM-final på danska Jyllandsringen, teamet är väl förberedda efter de inledande testerna.Den 22/8 (i måndags) var DIR på Jyllandsringen och testade inför tävlingen. Så här berättar Daniel om testet.

– Det blev lite av en chock när jag kom till banan, det var vänstervarv, dvs. moturs. Jag har aldrig kört moturs förr men efter ett par varv kändes det som vanligt. Banan var mycket knixig och teknisk, en bana som passar mig bra. Bilen fungerade utmärkt hela testet och tiderna sjönk stadigt och vi avslutade dagen med att sätta en tid som inte var alls långt från banrekordet, jag känner mig taggad inför tävlingen!

Den 25/8 (på torsdag) kommer teamet åka till Jyllandsringen igen och förbereda inför tävlingen. Under fredagen kommer dem köra ett 20 minuters träningspass och på lördagen och söndagen körs kval, race 1 och 2.

/www.daniel-ivarsson.com
(Bild: 3223)