HMS News

Alexander Eklöw – Hyllingetalang!

Jag fick ett mail från Alexander Eklöw, den senaste i raden av unga Hyllinge MS talanger. Han undrade om vi kunde skriva lite honom och det är klart vi kan!Alexander är 19 år och tävlar just nu i BMw-cupen med en E30 318is -90. Det är hans första år i, vad han själv kallar, ’stor-racing’ och han ligger på en sjunde plats!

Den 11 september (till helgen) ska han köra på Anderstorp med sin BMW i cupen och sedan den 22 september är det dags för ett test med en Formel Renault på Gelleråsen. Det är nämligen Formel Renualt som är målet just nu, och det snabbt; Alexander hoppas kunna tävla med en sådan bil redan nästa år.

Ni som läser det här och är intresserade av att sponsra en ung, talangfull förare är välkomna att kontakta Alexander. (Kontakta webmaster@hyllingems.se för mer information).

Jag kan intyga att Alexander är mycket målmedveten, han inledde sitt mail med att berätta att han vill klargöra att det här inte är en hobby för honom, han vill ha en racingkarriär. Men jag måste säga att hans avslutning var ännu bättre:

’Mitt mål med Formel Renault är solkart, jag vill kunna leva på racing, och för att citera Steve Mcqueen: ’racing is life, anything that happens before or after is just waiting’, jag har väntat tillräckligt nu!’

Hyllinge MS tackar för mailet och önskar Alexander lycka till!

/Emma Nilsson, webmaster@hyllingems.se
(Bild: 3314)