HMS News

Eklöw har testat Formel Renault

Webmaster fick ett mail från den senaste i listan över talangfulla unga förare som tävlar för Hyllinge Motorsällskap!Jag testade Formel Renault den 22a september för att se om det var något för nästa säsong. Man kan kort och gott säga att bilen var helt underbar att köra, även om den kalla vädret gjorde greppnivån lite knasig. Att få köra bilen på en så kul bana som Gelleråsen va inte heller fel! Det var givetvis en enorm omställning mot imin BMW-cup E30, men efter något varv eller två kände jag mig bekväm med farterna.

Nu letar vi sponsorer/sammarbetspartners för fulla muggar inför nästa säsong för att ha möjlighet att köra Formel Renaults Skandinaviska serie. Så om det finns någon där ute som känner att företaget vill få förmåner som VIP-biljätter till STCC, företagevenemang av olika slag eller testkörningar av tävlingsbil på bana för arbetskamraterna eller kunderna så slå mig gärna en signal (0731-403540)!

/Alexander Eklöw

(Ni kan läsa mer om Alexander bland våra övriga nyheter!)
(Bild: 3418)