HMS News

Läkarbyte hos HMS

Inför 2006 lämnar Stefan Lundgren (till vänster på bild) över rollen som ansvarig läkare till Kjell Ivarsson.(till höger på bild)Stefan Lundgren har i många år varit en populär läkare, kollega och vän för många av oss. Stefan lämnar inför 2006 över rollen som ansvarig läkare för HMS verksamhet till Kjell Ivarsson. Dock har Stefan lovat att komma och besöka oss och även hoppa in som läkare om det kniper (då framför allt inom MC) *ler* HMS har mycket att tacka Stefan och hans arbete för, Stefan har tillsammans med Mikael Karlsson (med stort stöd av Madde) gjort HMS ambulans och sjukvårdssektion till vad den är i dag. det är med stor glädje man ser att Kjell Ivarsson har minst lika stor glöd för detta arbete. Vi önskar Kjell välkommen till HMS och ser fram mot ett gott sammarbete inför 2006 och många år framöver.
(Bild: 3478)