HMS News

Ivarssons team klart

KEO Racing satsar i år hårdare än någonsin, Daniel kommer att köra den ena bilen, den andra kommer Alexander Haegermark köra. Teamet har dessutom anställt några av de främsta Formula Renault mekanikerna och ingenjörerna.KEO kommer bestå av en mix av danskar och svenskar, hela teamet samlades för två veckor sedan och lade upp planerna inför säsongen.

– Det känns mycket bra redan nu, jag känner redan att jag och Alexander kommer att kunna samarbeta riktigt bra. Hela teamet består av mycket professionella personer som framgångsrikt arbetat med racing de senaste åren, säger Daniel med stor optimism.

Även teamchefen (Kim Olsen) är mycket nöjd med planerna inför året:

– We have a very competitive setup with not only the drivers but also Alexander and Daniels personal coach and datalogger Lars Angstöm, further more we have the mechanics team with John Hansen in charge that are fully prepared for the job…We will attend the Nordic series with all we got, and that’s a load.

Lars Angström kommer att jobba med teamet hela året, Lars är en välkänd talangscout och kommer att hjälpa förarna både mentalt och tekniskt:

– With a very focused mind both drivers has what it takes to rumble with the best in Scandinavia, Alexander has the experience and a very good technical approach to racing and Daniel has the guts of a young lion with a good sense of limiting. We have very high confidence in the partnership with Alexander and Daniel, so when we hit the tarmac for real, I’m sure that they both will show their worth.

– We will use all the tricks of the trade to get these talents sparkling and up front, we have tested them thurally and all the basics is in the spirit of our team, there will be some fine tuning and polishing and that’s the job I look forward to’ säger Lars.

John Hansen kommer att jobba som chefsmekaniker och även han känner sig laddad inför säsongsstarten:

– The team have worked hard to get both cars up to a standard where all is perfect, only bad luck is a factor that we cant foresee and then of cause we are prepared for the worst’ Team owner Kim Olsen adds on, that the mechanics are the spine of the team and a all the good work the have done until now is the base for the whole season.

Daniel kommer dessutom att ha med sin egen mekaniker (Rolf Andersson), sin PR-manager (Sven-Åke Magnusson) samt sin pappa (Kjell Ivarsson).

Nu väntar teamet bara på att snön ska smälta, sen börjar testerna. Häng med!

/www.daniel-ivarsson.com

(Bild: 3756)