HMS News

Tezz på Gelleråsen

Karlskoga, 27-28 majPass 1
Efter att ha kollat på väderprognoserna hade teamet ställt in sig på regn hela helgen. Väskorna var packade med stövlar och regnkläder.
Första träningen började kl 11:30-11:50. Då hade ett stort regnmoln just dragit förbi, men banan torkade upp ganska snabbt. Tezz tog det lugnt och kände på bilen och banan, partiet hon inte riktigt tycktes få det att stämma i var kurvan innan rakan. Efter första passet fick Tezz tips om spårval hon kunde använda sig av i just den kluriga kurvan.
Min bästa tid blev: 01.22.984, bara en 16.e plats

Pass 2
Nu var teamet förväntansfulla över hur mycket varvtiderna kunde förbättras. Det var strålande väder, inga mörka moln och torrt på banan. Tezz kände att tiderna blev bättre ju fler varv hon körde och nu var hon helt plötsligt med igen. Tills något som inte fick hända hände! Precis innan Ejes kurva gjordes en felväxling och motorn ville inte driva längre.
Förbättrade min bästa tid väldigt mycket detta passet, 1.21.486. Hade då en 12:e bästa tid.

Nu kändes det verkligen surt! När jag äntligen hade lärt mig att hitta runt någorlunda på Karlskoga motorstadium. Kände dessutom att jag hade så mycket mer att ge men det var bara att bita ihop. Längtar så till nästa race som går på Mantorp Park 16-18/6!

Vi hörs!
Tezz

(Bild: 3834)