HMS News

Ivarsson kör Brittiska Mästerskapen

Daniel Ivarsson har skrivit på för Mark Burdett Motorsport.Det känns mycket bra att det äntligen är klart, vi har jobbat mycket hårt under hela vintern för att få ihop den stora driftbudgeten som krävs för att köra det Brittiska Formula Renault mästerskapet.

– Det känns även mycket positivt att ha med Rittal in i denna satsning, Rittal Skandinavian ab gick med i Hello Ängelholm i början av förra säsongen och nu är Rittal vår huvudpartner. säger Daniel.

Daniel kommer att köra mycket mer än något föregående år, det kommer att bli totalt 20 race (2 race / tävlingshelg) han kommer dessutom att köra över 40 testdagar. Förra året körde Daniel bara en fjärdedel så många testdagar och hälften så många tävlingar så detta blir ett stor steg framåt.

– Redan imorgon (onsdagen den 28/2) kommer jag att åka till England för att börja testa, vi kommer att testa på Rockingham i två dagar till att börja med… säger Daniel.

/www.daniel-ivarsson.com