HMS News

Ytterligare en Hyllinge MS-tjej i JTCC

Angelica Haraldsson kommer i år att tävla för Hyllinge Motorsällskap i JTCC (där Hyllinges Tezz redan finns) här får ni reda på vem denna tjej är och hur hon hamnade på tävlingsbanan.Angelica Haraldsson är en av Hyllinge MS unga talanger, som dessutom är verksam både på banan och runt omkring den. Tidigare har hon kört långlopp tillsammans med familjen i ERCup och i år satsar hon dessutom på sprintrace i JTCC med en Ford Fiesta.

Angelica år 20 år gammal och kommer från Djupekås, för de oinvigda är detta en by utanför Sölvesborg i Blekinge. Hon har älskat att sitta bakom ratten ända sedan hon fick sitt körkort, när hon slapp en förmanande mamma i högerstolen som hon själv säger. Då ska vi ändå komma ihåg att denna förmanande mamma ett halvår senare tog tävlingslicens tillsammans med Angelica och hennes syster Emelie och har sedan dess också tävlat för familjens team i långlopp, så sådär himla farträdd tror jag inte att Angelicas mamma är!

Många av oss känner säkert också igen Angelica som funktionär, hon tillhör de mer trogna på våra flaggposteringar och säger själv att hon har ett brinnande intresse för Hyllinge MS och Ring Knutstorp

Efter 2 år i långlopp ska hon nu alltså förverkliga sin dröm att köra sprint istället och när Markus Ekström skulle sälja sin Ford Fiesta var beslutet lätt att köpa bilen. Detta första år i JTCC ser Angelica som ett läroår, men tävlingsinstinkten säger såklart att hon vill komma så högt upp bland placeringarna som möjligt.

Jag är övertygad om att hela Hyllinge MS håller tummarna för Angelica!

(Evenemang: 2007-05-04–2007-05-06 STCC-deltävling)
(Bild: 4224)