HMS News

Racerapport BRS Motorsport

BRS Motorsport fick det kämpigt på Anderstorp. De kom sent iväg från verkstaden då några små detaljer krånglade precis innan avfärd. Väl på plats hann man inte kränga på nya däck. Magnus Öhman körde kvalet med gamla däck och lyckades ta 7:e bästa tid. Andreas Boström körde första delen av racet och han tog sig direkt upp på andraplats bakom Spalding Motor.

Han låg och bevakade i några varv, sedan körde han om och drog ifrån i täten. Bilen gick som en dröm och Boström satte racets snabbaste varvtid. Men säg den lycka som varar för BRS. Efter drygt en timme började motorn misstända. Han gick i depå och ett trasigt tändstift hittades. För säkerhets skull byttes alla tändstift och Öhman gav sig ut på sitt körpass.

Men motorn var inte frisk i alla fall och Magnus körde in i depån igen efter bara ett varv och de tvingades bryta. –Det känns frustrerande. Vi trodde att det hade lossnat nu när det gick så bra senast. Just nu vet vi inte hur omfattande felet är på motorn, bara att det inte går att köra vidare, sa Andreas Boström. Nästa deltävling körs redan den 17:e juni på Mantorp Park så det vill till att det inte är allt för stort fel på motorn.

/www.andreasbostrom.se
(Bild: 2757)