HMS News

Deppigt för Minna

Det var ingen bra tävlingshelg för Angelica ’Minna’ Haraldsson.I helgen var vi på Anderstorp för den femte deltävlingen i JTCC. Helgen har inte varit speciellt bra. Jag tycker inte att bilen går riktigt som den ska. Den har gått sämre och sämre för varje race jag har kört.

Men det kan också vara så att jag som förare inte är tillräcklig. Vi ska gå igenom hela bilen och kolla allt och se om det är fel på bilen,eller om det är fel på mig som förare. Jag hoppas i alla fall på det förstnämnda.
I fjol när jag körde på Anderstorp, visserligen med familjeteamets bil,så gick det jättebra.Jag satte en fruktansvärt bra varvtid och jag trodde att jag skulle kunna göra om denmed Fiestan men jag var långt ifrån.

Jag hittade mitt flyt som jag behöver för att åka bra till båda racen,och jag tyckte att jag åkte så bra jag kunde men ändå ville inte bilen. Lite deppig just nu.Hoppas att det bara är bilen det är fel på men det tror jag att det är.För så här dåligt har det aldrig gått.

/Minna
(Bild: 4236)