HMS News

Racingförare sökes!

Ebbesson Motorsport söker ny förare till sitt team!Ibrahim Bakirci har beslutat att, efter 2007 års säsong, ta ett uppehåll från racingen pga studier och därmed säga upp sitt avtal med Ebbesson Motorsport. Ibrahim har kört för teamet i 4 år med många framgångar.

”- Det är klart mycket tråkigt att vi tappar Ibrahim till 2008. Alla stortrivdes med honom och hans kapacitet som förare är det inget tvivel om. Hoppas att vi får se honom ute på racingbanan snart igen.” säger teamchefen Inge.

Till 2008 söker därför Ebbesson Motorsport en ny förare som vill satsa på sin karriär. Vi ni ha mer info om teamet hänvisas ni till deras hemsida: www.ebbessonmotorsport.com.
Under nästa år kommer Ebbesson Motorsport att fortsätta sin satsning. Med 1 års erfarenhet i klassen kommer målen att sättas mycket högt. Om Ni vill delta i vår satsning är Ni välkomna att höra av Er med frågor eller intresseanmälan.

Tel: 0431-43 40 28
Mob: 070-645 08 00

E-mail: info@ebbessonmotorevents.com

Inge Ebbesson
Ebbesson Motorsport