HMS News

Racerapport Daniel Ivarsson

Säsongens sista race för Daniel Ivarsson, här har ni rapporten!Under föregående helg körde Daniel de två sista racen i de Brittiska Formula Renault mästerskapet, Daniel hade en fruktansvärd otur som tvingades Daniel bryta båda racen!

Finalen på Thruxton drog en enorm publikmassa, även vädret var på topp. Tyvärr tvingades Daniel att bryta båda loppen efter hårda fighter på banan.

– Jag kände mig väldigt laddad inför race 1 som var årets näst sista race, jag fick till en bra start och tog tre platser. Tyvärr kom jag inte längre än halva varvet, jag låg på innern i en lång kurva då en konkurrent inte lämnade plats och tvingade mig upp på curbsen, därefter körde han på mitt framhjul vilket resulterade att jag åkte av banan. Jag åkte av banan och fastnade i en stor reklamskylt som var uppsatt vid sidan av banan och där försvann mina chanser i race 1, berättar Daniel besviket.

Inför det andra racet som även var det sista racet för säsongen kände sig Daniel revangesugen, tyvärr fick Daniel även bryta detta race, så här berättar Daniel:

– Detta var ju årets sista race och jag kände att nu var det dags att avancera genom fältet, jag gjorde årets bästa start, jag tog fyra platser innan första kurvan! Efter ett halvt varv stod en bil helt still, mitt på banan och jag var därför tvungen svänga åt sidan och tappade därmed ett par placeringar. Efter ytterligare några varv blev jag påkörd bakifrån och fick punktering och fick återigen bryta loppet.

– Sista tävlingshelgen var en bedrövlig tävling, jag kommer att lägga den bakom mig och istället ta med mig de bra upplevelserna; t ex succén på Brands Hatch, nu gäller det att ladda inför en ny säsong, berättar Daniel.

Daniel Ivarsson Racing vill passa på att tacka alla samarbetspartners och alla andra som varit med och hjälpt till denna säsong, nu blickar vi fram emot ett nytt snabbt år!

Med vänliga hälsningar:

Daniel Ivarsson Racing
www.daniel-ivarsson.com

(Bild: 4023)