HMS News

Svemo Södra Roadracing säsongsavslutning 20/10

Vi blev drygt 30 st glada förare som avnjöt middag samt genomförde den obligatoriska prisutdelningen på Fagans i MalmöHMS förarna som fick medaljer var följande, SBK Per Björk, STK 600 Per Gsson Gustavsson, Oscar Håkansson samt Kristoffer Persson, 250R Anders Larsson, 125R JacobWillyson

För andra året på raken så blev det en Per som vann den åtrovärda titeln samt pokalen för rookie of the year, Per ’Eslöv’ Nilsson vår nygamla rookie som efter ett par års uppehåll bestämde sig för att göra come back, på bilden så ser vi Eslöv in action på SM i Roadracing Knutstorp där han visade småpågarna att gammal är äldst.

Nu väntar en kall och mörk vinter, bit ihop så ses vi till våren.

/Micke Sundgren & Roy Möller Svemo Södra Roadracing

(Bild: 4493)