Arkivsida

Rallyvärldsmästare till Ring Knutstorp

P-G Andersson.

PG Andersson, världsmästare 2004 och 2007 i Junior VM kommer till Ring Knutstorp kommande helg 17-18 september för att köra Camaro Cup för Bryntesson Motorsport.P-G Andersson har stor tidigare erfarenhet av Camaro cup. 2007 körde han i serien o var den som de året tog flest antal segrar på en säsong. Tyvärr blev han bara tvåa den säsongen då han bröt två deltävlingar.

P-G var den gångna helgen på Motorbanan Ring Knutstorp och testade den nya bilen ihop med BMS-teamet inför tävlingen kommande helg den 17-17 september på Ring Knutstorp.

– Tony Bryntesson kontaktade mig för två veckor sedan och berättade att han höll på att sy ihop ett förslag som innebar att jag fick möjligheten att köra de två återstående tävlingarna i Camaro Cup. Jag har kört för BMS-teamet tidigare och känner alla i teamet och efter att ha kollat igenom rallykalendern så inget kolliderade, så var det inte svårt tacka ja. Jag ser verkligen fram emot att få köra den nya Camaro Cup-bilen och få vara med och tävla i klassen igen, säger P-G Andersson.

P-G som också är högintressant för bl. a. Malcom Wilsons Ford rallyteam och BMWs Mini Cooper rallysatsning inför 2011, kommer inte till Ring Knutstorp och Camaro Cup för att bli 2:a, den saken är helt säker.

Arkiv 2010