Arkivsida

Framsteg på Karlskoga!

DIR.

Från Karlskoga åker teamet med nytt hopp och bra förutsättningar för resterade race. Kvalet är inte värt att nämna, efter ett domarbeslut från Falkenberg blev Daniel bakflyttad och startade sist i race 1 som gick betydligt bättre:

– Jag startade ju sist, jag fick en hygglig start men hade svårt att köra om i första kurvorna, därefter började jakten och jag lyckades pressa mig om bil för bil. Jag startade ju 31:a, i mål kom jag på en 16:e plats, dessutom lyckades jag sätta 12:e snabbaste tid. Det var så skönt att äntligen få se målflaggan efter ett helt lopp och dessutom fungerade bilen bra!

I race 2 startade jag 12:a och jag fick en kanonstart, redan innan kurva 1 lyckades jag passera tre bilar, sen fick jag en bra smäll från bilen jag precis kört om och fick köra en tur i gräset. Av banan tappade jag ca 5 platser så det var ingen hit, men ganska snart lyckade jag ta placering efter placering. Jag låg ganska länge på en 11:e plats sen började det hetta till på 6:e varvet, jag tog ett par placeringar och några åkte av, som bäst var jag uppe på en sjätteplats. Därefter slutade framgången med att jag körde in i sidan på en bil som kört av banan och sen svängde upp igen, hade jag bara lyckats ta mig förbi denna bilen hade jag gått i mål som 4:a.

Hur som helst åker vi från Karlskoga med ett bra race i facit och betydligt bättre framförhållning inför resten av säsongen. Vi vet nu att bilen går att lita på och vi vet att vi är snabba, för mig som förare och mina mekaniker och supportrar som hjälper till känns detta som en lättnad, alla har gjort ett kanonjobb och nu har vi lite resultat att hämta – i Danmark, avslutar Daniel.

Här kommer bilder på bilen i den uppdaterade designen:

Ta chansen att träffa Daniel på Vallåkra träffen den 21 augusti, nästa tävling går på danska Jyllandsringen den 27-28 augusti.

Mer info

www.daniel-ivarsson.com
Arkiv 2011