Arkivsida

Andreas Boström tävlar igen

306 Andreas Boström. STCC-premiär 2011 på Jyllandsringen - "Åbningslöbet". Special Saloon Car Challenge.
Andreas Boström. Foto: www.racefoto.se

Hässleholms föraren Andreas Boström kör den danska Special Saloon-klassen i år med sin BMW.Han inledde året med sju raka segrar, sedan kom sommaruppehållet. Efter nästan två månaders väntan är det nu dags att börja höstsäsongen.

Till helgen körs Danmarks GP på Jyllandsringen. Boström åker dit med sikte på att försvara sin serieledning. – Det kommer att bli tuffare den här gången. Det är 35 bilar anmälda och det kommer att bli trångt, säger Boström.

Det är en handfull norrmän plus ytterligare några danskar som har tillkommit.

Inledningen av årets säsong är den bästa på många år för Boström som naturligtvis siktar på att ta hem segern i årets serie nu när det går så bra. Hans team BRS Motorsport har jobbat in i det sista för att fintrimma de sista detaljerna. – Det är lite uppdateringar som förhoppningsvis gör att bilen går lite fortare, avslutar Boström.

Arkiv 2011