Arkivsida

Sidovagns-Race, den 2 juni 2012

MCs. Foto: Bende Press

Solen ville inte skina över Ring Knutstorp, det blev en kall och våt dag. Himlen visade sig från alla håll, från morgonen några minuter med sol och till slut på dagen hagel.

Förutom detta, som klubben inte kan styra över, var det en bra planlagt dag på Knutstorp.

Allt såg ut till att fungera, tack till Tävlingsledare Hans Brånalt och hans team som stod för detta.

Eftersom vi i sidovagnar, kom till att få användning för räddningstjänst och funktionärer vid ett flertal gånger, vill vi skicka ett tack till all duktig personal samtidigt som vi hoppas att alla lärde sig något. Vi har en passagerare som i måndags fick en operation i handled och underarm, samt ett flertal personer som var gott mörbultade.

Vi önskar alla god bättring.

Ett tack till Hyllinge MS för att de har visat intresse for oss sidovagnar och gett oss ett bra race tillfälle, samtidigt som vi önskar att detta inte är sista gången, men en början på ett bra samarbete.

Vi önskar alla lycka till och ett fortsatt gott race år.

Arkiv 2012