Arkivsida

Tuffa fighter för Andreas Boström på ett stekhett Ring Knutstorp

Andreas Boström. Foto: Racefoto

Andreas Boström från Hässleholm hade det svettigt på hemmabanan Ring Knutstorp. I helgen arrangerades Svenskt Sportvagnsmeeting med över 300 racerbilar på startlinjen.

Andreas kör Modsport i år. Han inledde helgen bra med att sätta den snabbaste tiden på träningen. I första racet kände han direkt att något inte kändes bra. Bilen uppträdde konstigt i de första kurvorna och på fjärde varvet gick han i depå och bröt. Det visade sig vara en punktering. Väldigt snopet naturligtvis, men Andreas hann sätta tredje snabbaste tiden så att han fick starta från tredje rutan i andra racet. Det andra racet blev sevärt. Det var fyra bilar som fightades under större delen av racet.

Andreas Boström. Foto: Racefoto

Andreas tappade en plats i starten, men sedan jobbade han sig snart upp till andraplats. Han pressade ledaren hela vägen till mål, men lyckades aldrig hitta en lucka för att komma förbi. Andreas var nöjd med andraplatsen och att det blev ett så underhållande race. Andreas ligger på tredje plats efter tre tävlingar.

Presschefen:
Bengt-Åce Gustavsson – www.racefoto.se
0703-409300

Arkiv 2015